Erik
Manager

Erik Stjernström

”När det kommer till interim management gör kunden en investering i sin verksamhet. Det är jätteviktigt att de känner trygghet och får vad de förväntar sig.”

Om Erik

Erik Stjernström har över 30 års erfarenhet av finansbranschen och en mycket bred marketserfarenhet av finansiella instrument inom alla tillgångsslag. Han har arbetat både som handlare, produktutvecklare och med försäljning mot alla kundsegment från retail till institutioner. Erik har också stor vana av att hålla föredrag och utbildningar på bland annat universitet. På Lagotto har Erik kund- och konsultansvar över pågående uppdrag.

 

Bakgrund

Erik började sin karriär på bankkontor och för att sedan sadla om till valutahandlare vilket bland annat ledde till tre år i London. Tillbaka i Stockholm började han arbeta med derivat och blev sedan rekryterad från Nordbanken till Swedbank för att vara med och bygga upp handeln i valutaoptioner. Erik har också arbetat på Öhman och Erik Penser Bank samt provat på konsultyrket innan han kom till Lagotto för att arbeta med interim management.

Styrkor

Erik är en relationsbyggare som trivs bäst i kontakten med människor. Tack vare sin gedigna finanserfarenhet är han en kunnig samarbetspartner som är lätt att känna förtroende för.

– Jag får ofta höra att jag är social och lätt att prata med, att jag står för vad jag säger och att man kan lita på mig. Jag trivs i en rådgivande roll och känner att jag har mycket att tillföra med min breda och långa erfarenhet.

 

Målsättning

Långsiktighet och förtroende är Eriks ledord.

– När det kommer till interim management gör kunden en investering i sin verksamhet. Det är jätteviktigt att de känner trygghet och får vad de förväntar sig. Kunder och konsulter ska vilja komma tillbaka till oss och ha ett fortsatt och långt samarbete med mig och Lagotto. Det är alltid min målsättning.

Manager

Erik Stjernström

076-147 91 31

Se alla
Så har vi

hjälpt våra kunder

Se alla