Frida Jeppsson, Lagotto Executive Search & Interim
Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Frida Jeppsson

“Min effektivitet, lyhördhet och mitt stora intresse för människor har landat i en genuin förståelse i att matcha kompetens med behov. Jag brinner för att skapa rätt förutsättningar för såväl kund som kandidat.” 

Om Frida

Frida har gedigen bakgrund inom media- och techbranschen, och har på senare år arbetat med rekrytering inom kommunikation och marknadsföring. Som Manager & Senior Consultant på Lagotto arbetar Frida med interim management och executive search, och har kund- och konsultansvar.

 

– Min effektivitet, lyhördhet och mitt stora intresse för människor har landat i en genuin förståelse i att matcha kompetens med behov. Jag brinner för att skapa rätt förutsättningar för såväl kund som kandidat. 

 

Bakgrund

Efter sina studier inom ekonomi och marknadsföring vid Linnéuniveristetet fick Frida upp ögonen för mediabranschen. Efter en flytt till Stockholm började hon i rollen som annonssäljare på TV4 där hon hade kontakt och nära samarbete med ett flertal stora mediabyråer. Efter en tid blev hon tipsad om en tjänst inom rekryteringsbranschen och klev in i rollen som rekryteringskonsult.  

 

– Balansen mellan försäljning och mötet med människor lockade mig till rekryteringsbranschen. Jag tycker om att se och verkligen lära känna människor. Samtidigt arbetar jag alltid effektivt, jag gillar helt enkelt att komma i mål.

Drivkraft

Att Frida brinner för att hjälpa kandidater i nästa steg i karriären går inte att mista.

 

– Jag drivs av att hjälpa människor att hitta rätt. Men det är mycket mer än bara kompetensen som ska stämma vid en rekrytering. Kandidaten ska passa in i teamet, kulturen och inte minst matcha med bolagets värderingar. En del av mitt jobb är att säkerställa detta.

 

Tillsammansskap

Tack vare sin idrottsbakgrund har Frida utvecklat en förståelse för vad god lagsammanhållning och tillsammanskap kan bidra till. 

 

– Teamkänsla och att som team arbeta mot samma mål är för mig väldigt viktigt. Det är lätt att glädjas tillsammans när något går bra, men det är i stunder när det går mindre bra som teamets rätta färger visar sig. Om man som team kan bevara teamkänslan även i mindre lyckade situationer så finns det en oslagbar värme, förståelse och vilja att lyckas tillsammans.

Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Frida Jeppsson

070-630 81 17

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla