Jonas
Manager - Interim (Föräldraledig)

Jonas Boström

”Våra kunder har väldigt höga krav. De behöver någon som förstår processerna och kan projektleda den förändring som sker på marknaden.”

Om Jonas

Jonas Boström har en bakgrund som revisor. Sedan 2015 har han arbetat med att förmedla konsulter med specialistkompetens inom ekonomi. På Lagotto har Jonas kund- och konsultansvar över pågående uppdrag och arbetar uteslutande med interima chefer och specialister inom CFO office.

 

Bakgrund

Jonas har en civilekonomexamen från Umeå universitet och har tidigare arbetat som rådgivare på Swedbank och som revisor på EY. Innan han började på Lagotto arbetade han på systerbolaget Amendo, även där med fokus på konsulter inom CFO office.

 

– Med min bakgrund som revisor har jag varit ute på många företag i många olika branscher. Jag har sett effektiva ekonomiavdelningar och avdelningar med  förbättringspotential. Det är en stor fördel för mig i min roll idag och gör att jag kan agera konsultativt och stöttande mot både kunder och konsulter.

Styrkor

Som tidigare elitidrottare drivs Jonas av mål och kvalitativa resultat. Han vågar också utmana kunder och konsulter i deras tankar och visioner.

 

– Våra kunder har väldigt höga krav. De behöver någon som förstår processerna och kan projektleda den förändring som sker på marknaden. Min styrka är att jag förstår utmaningarna som de står inför, är nyfiken och samtidigt vågar ifrågasätta.

 

Framgångsfaktor

– Idag ställs oerhört höga krav på ekonomer. Som marknaden ser ut, med komplexa regelverk och system, behöver företagen specialistkompetens på sina ekonomiavdelningar. Därför är det otroligt viktigt att vi har den här kompetensen i vårt nätverk som också är rustat för framtiden. Det kan vi verkligen stå för att vi har och det är en enorm styrka.

 

Certifieringar

MPA

Manager - Interim (Föräldraledig)

Jonas Boström

070-899 27 91

Se alla
Så har vi

hjälpt våra kunder

Se alla