Ola
Director - Interim

Ola Ahlsén

”Min uppgift är att lyssna på kundens problem och komma med genomförbara lösningar. Jag tar reda på vad kunden verkligen behöver, inte bara beställer, och försöker leverera en ännu bättre lösning.”

Om Ola

Ola Ahlsén är ansvarig för Interim Management på Lagotto och har en bakgrund inom management consulting, försäljning och affärsutveckling. Hans expertis ligger i att hjälpa kunder med nyckelkompetens under förändringsfaser.

 

– Mina kunder är ofta i behov av stöd genom förändringsprocesser. De har ett tillfälligt behov av spetskompetens på management- eller specialistnivå.

 

Bakgrund

Ola har en ekonomiexamen från Handelshögskolan i Stockholm och har blanda annat arbetat med management consulting och interim management på ett amerikanskt börsnoterat bolag samt som vd inom konsultbranschen. Kunderna var verksamma i transaktionstunga branscher i ständig förändring och stark tillväxt. På Lagotto lockade helhetsanvaret tillsammans med den tydliga nischen.

 

– Vi arbetar i nätverksform med våra associerade konsulter över tid vilket gör att vi bygger upp nära samarbeten och förståelse för konsulternas kompetens. Vår djupa kunskap inom vår nisch gör att konsulter med spetskompetens vänder sig till oss.

Styrkor

Kunder och kandidater vittnar ofta om att Ola är lyhörd, nyfiken och har en djup förståelse för området. Tack vare sin erfarenhet inom management consulting har Ola förmågan att kunna bryta ner komplexa problem till beståndsdelar.

 

– Min uppgift är att lyssna på kundens problem och komma med genomförbara lösningar. Jag tar reda på vad kunden verkligen behöver, inte bara beställer, och försöker leverera en ännu bättre lösning.

 

Målsättning

Att på kort varsel kunna presentera de absolut bästa konsulterna när en kund vänder sig till Lagotto är något Ola är stolt över och ständigt arbetar med att utveckla.

 

– Jag måste alltid ha stenkoll på de bästa konsulterna, när de är tillgängliga, vad de är intresserade av och i vilka organisationer de passar. Vi har långa samarbeten och återkommande kunder vilket är ett kvitto på våra processer, kvalitetssäkra leveranser och spetskompetens bland våra konsulter.

Director - Interim

Ola Ahlsén

072-522 92 20

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla