Senior Consultant

Shaun Ogden

“I en executive search-process går du igenom olika faser tillsammans med kunden. Jag är lika dedikerad i alla faser och tappar aldrig engagemanget.”

Om Shaun

Shaun Ogden kommer från Australien där han arbetat som rekryteringskonsult i Sydney. Han har genom sin karriär haft stort fokus på internationella uppdragsgivare där hans bakgrund och interkulturella kompetens har varit en stor fördel. Shaun är även utbildad coach och arbetar med ledarskapsutveckling. 

 

Bakgrund

Shaun har en kandidatexamen i nationalekonomi och psykologi samt en masterexamen i HR från University of Sydney. När han först kom till Sverige arbetade han som certifierad engelsklärare inom affärsengelska innan han fortsatte som rekryteringskonsult. Han arbetade då med chefs- och specialistroller på ett internationellt executive search-bolag. Innan Shaun kom till Lagotto var han med och byggde upp en verksamhet inom mångfaldsrekrytering.

Styrkor

En av Shauns största styrkor är hans internationella erfarenhet och genuina engagemang för att förstå människors drivkrafter. Han har också lång erfarenhet av mångfaldsarbete och hur företag kan arbeta och anpassa sig för att få in mångfald i rekryteringsprocesser.

 

– Det finns ett stort mervärde i att ta tillvara på resurserna som finns inom mångfald. Det vill jag hjälpa företag att lyckas med genom att översätta mångfald till affärsnytta. Det bidrar till exempel till minskad personalomsättning, ökad kreativitet och ökade möjligheter att nå utanför det traditionella segmentet.

 

Certifieringar

Hogan Assessment (HPI; HDS, MVPI), Matrigma (GMA), SHL Verify / OPQ, UPP

Senior Consultant

Shaun Ogden

TJÄNSTLEDIG

Se alla
Så har vi

hjälpt våra kunder

Se alla