Managing Researcher

Theresia Johansson

”Det handlar om att aldrig ge upp! Vi ska hitta en nål i en höstack och det gör vi genom vårt omfattande kandidatarbete.”

Om Theresia

Theresia Johansson är i grunden statsvetare som tack vare ett stort samhällsintresse fick upp ögonen för rekrytering och executive search. Theresia är researcher och arbetar i huvudsak med komplexa roller på hög strategisk nivå. Hon leder även Lagottos research-team.

 

Bakgrund

Theresia har en pol. kand i statsvetenskap och en bred servicebakgrund från olika branscher. Hon arbetade i Sydafrika och Frankrike innan hon bosatte sig i Stockholm och började på Lagotto. Efter 1,5 år som researcher blev hon ansvarig för research-teamet.

– Jag har ett stort intresse för samhällsfrågor där ekonomi och finans är viktiga grundpelare. Med min bakgrund inom service och kundrelationer kände jag att researcher-rollen passade mig perfekt.

Styrkor

Theresias personliga engagemang lyser igenom i varje uppdrag och hon vet att ett ihärdigt kandidatarbete alltid lönar sig.

– Vi arbetar med svårhittad och väldigt specifik kompetens så självklart är det ofta komplexa uppdrag. Det handlar om att aldrig ge upp! Vi ska hitta en nål i en höstack och det gör vi genom vårt omfattande kandidatarbete.

 

Drivkraft

– Det roligaste i min roll är detektivarbetet. Jag motiveras av utmaningen i att söka fram kandidater till riktigt svårhittade roller. Vissa uppdrag kräver extra kreativitet och att vi tänker utanför ramarna. Det är också de uppdragen som gör att jag hela tiden utvecklas i min roll.

 

Certifieringar

Matrigma, EASI

Managing Researcher

Theresia Johansson

072-240 03 70

Se alla
Så har vi

hjälpt våra kunder

Se alla