Tjej ler framför dator i bibliotek, Amendo Tech
Aktuellt

Techkompetens breddar Amendokoncernen

Amendokoncernen växer och vi är mycket stolta över att lansera vårt nya varumärke Amendo Tech!

Bolag i tillväxt brottas ofta med utmaningen att hitta rätt techkompetens som kan driva utveckling. Det är något vi har tänkt vidare på. Vi är glada och stolta över att lansera vårt nya varumärke Amendo Tech: det självklara konsult- och rekryteringsbolaget inom tech, IT och digital excellence.

 

Visionen att utveckla världen med kompetens har drivit Amendokoncernen med dotterbolagen Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Bemanning & Rekrytering till att bli en av de tyngsta spelarna inom nischerna ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. För att möta våra kunders behov och ökade efterfrågan, samt hänga med i arbetsmarknadens snabba utveckling, breddar vi nu vår verksamhet och är mycket stolta över att lansera det nya varumärket Amendo Tech.

 

– Idag är bristen på techkompetens ett av de största hoten för tillväxt för våra svenska bolag. Därför är det för oss självklart att anta utmaningen att försörja våra kunder även med denna kompetens, säger Susanne Bagger, VD, Amendo Group.

Amendo Tech drivs av AnnSofie Bott och Hanna Dynesius som båda har rekryterats från ett techkonsultbolag. Med sig har de ett stort nätverk och erfarenheter att bygga samt utveckla bolag. 

 

– Att få starta upp Amendo Tech tillsammans med kollegor och konsulter som vill bidra till samma sak som vi drivs av, en hållbar framtid, är motiverande. Vi erbjuder kompetens som hjälper våra kunder att vara ännu mer livskraftiga imorgon, säger AnnSofie Bott. 

 

– Vi ser ett stort behov av människor som har koll på både affären och tekniken, precis som vi som leder bolaget. Att vi också ser att konsultmarknaden utvecklas till att bli en spelplan där kulturer och kompetenser blandas för att skapa hållbara lösningar gör att det känns helt rätt och klingar med våra värderingar, säger Hanna Dynesius.

 

Läs mer om Amendo Tech. 

Amendo Tech

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla