Om

Lagotto

Lagotto arbetar med executive search och interim management på ledarskaps- och specialistnivå.

Kontakta oss
Vill du veta mer om

Vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

MER OM

VILKA VI ÄR

Lagotto är en del av Amendo Group som har arbetat med rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation sedan 2001. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Pil på bord, Lagotto Executive Search & Interim

En del av Amendo

 

Lagotto är en del av Amendo Group. Idag är Amendo en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultverksamhet i ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det innebär att vi har genomarbetade processer på plats och lång erfarenhet av att tillsätta nyckelpersoner som gör det möjligt för våra kunder och associerade konsulter att ta nästa kliv i sin utveckling.

Kvalitet i fokus

 

På Lagotto möter du drivna och insatta medarbetare som brinner för att utveckla affärer och människor. Samtliga med gedigen erfarenhet av såväl operativt arbete inom branschen som expertis inom rekrytering och interima tillsättningar. Det är en kombination som ger kvalitativa och långsiktiga resultat.

Våra

Framgångsfaktorer

Kunskap

Med gedigen erfarenhet från våra kunders branscher, förståelse för marknaden och expertis inom rekrytering är vi en pålitlig och rådgivande partner till våra kunder.

Människa

Navet i vår verksamhet är människan. Vi ser till att våra kunder hittar de bästa tillgängliga nyckelpersonerna på marknaden just nu. Det förutsätter att även vi har rätt personer på plats.

Kvalitet

Från första till sista kontakten arbetar vi strukturerat med att leverera kvalitet i allt vi gör. Såväl i process, kommunikation och leverans.

Del av

Amendo

Lagotto är en del av Amendo Group. Besök gärna Amendos webbplats.

Gå till Amendo.se
Bli associerad

Interimskonsult

Intresserad av att arbeta som interimskonsult? Bli en del av vårt nätverk.

Läs mer här
Fäktare
Följ oss

på Linkedin

Följ oss för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på Lagotto.

Till Linkedin
Ta del av våra

Artiklar

Se alla