Fäktningsdräkt hänger på steg i lokal inomhus, Om oss, Lagotto Executive Search & Interim
Om

Lagotto

Lagotto arbetar med executive search, interim management och competence as a service på ledarskaps- och specialistnivå.

Kontakta oss
Vill du veta mer om

Vad vi kan göra för dig?

Kontakta oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

MER OM

VILKA VI ÄR

Med Lagotto får du en engagerad partner med djup förståelse för din affär: vi brinner för att hjälpa våra kunder att utvecklas och nå nya höjder – och vi håller oss ständigt uppdaterade om marknadsläget i våra kunders processer. Under åren har vi byggt upp ett omfattande nätverk av ledare och specialister med gedigen kunskap inom sitt område. Tillsammans med vår expertis inom executive search och interim management kan vi stötta våra kunder i att hitta rätt kompetens för framtiden. 

 

Vi arbetar med hela executive search-processer, second opinions, ledarskapsanalyser, coachning och competence as a service. Oavsett vad du och din organisation har för behov och utmaningar har vi kunskapen och nätverket som krävs för att hjälpa dig. Kontakta oss så berättar vi mer!

Pil på bord, Lagotto Executive Search & Interim

Kvalitet i fokus

 

På Lagotto möter du drivna och insatta medarbetare som brinner för att utveckla affärer och människor. Samtliga med gedigen erfarenhet av såväl operativt arbete inom branschen som expertis inom rekrytering och interima tillsättningar. Det är en kombination som ger kvalitativa och långsiktiga resultat.

Man arbetar med penna och linjal, Lagotto Executive Search & Interim

En del av Amendo Group

 

Lagotto är en del av Amendo Group som har arbetat med executive search och interim management sedan 2001. I koncernen ingår även Amendo Bemanning & Rekrytering och Amendo Tech.

 

Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna och hela tiden vilja framåt.

Ungdomar går på led i öknen

Socialt engagemang

 

Lagotto är en stolt partner till MyDreamNow. Ett socialt företag vars främsta syfte är att minska arbetsmarknadens utanförskap och ungdomsarbetslöshet. Genom partnerskapet är vi med och bidrar till mångfald i arbetslivet – där vi hoppas kunna inspirera och motivera ungdomar till att nå sina drömmar och vara bra förebilder för framtiden.

Våra

Framgångsfaktorer

Kunskap

Med gedigen erfarenhet från våra kunders branscher, förståelse för marknaden och expertis inom rekrytering är vi en pålitlig och rådgivande partner till våra kunder.

Människa

Navet i vår verksamhet är människan. Vi ser till att våra kunder hittar de bästa tillgängliga nyckelpersonerna på marknaden just nu. Det förutsätter att även vi har rätt personer på plats.

Kvalitet

Från första till sista kontakten arbetar vi strukturerat med att leverera kvalitet i allt vi gör. Såväl i process, kommunikation och leverans.

Händer håller tomtebloss, #lagottosearch
Ta del av våra

#lagotttosearch

Tillsammans med vårt nätverk diskuterar och utforskar vi olika aktuella ämnen i vår omvärld.

Läs mer
Händer lyfter kettlebell, Lagotto Executive Search & Interim
Bli associerad

Interimskonsult

Intresserad av att arbeta som interimskonsult? Bli en del av vårt nätverk.

Läs mer
Pariserhjul i skymning
Följ oss

på Linkedin

Följ oss för att hålla dig uppdaterad kring vad som händer på Lagotto och i vår bransch.

Till Linkedin
Ta del av våra

Artiklar

Se alla