Vitt vinterlandskap, Lagotto

God jul och gott nytt 2023

Vi på Lagotto sammanfattar året som gått och sänder en jul- och nyårshälsning.

Tack alla våra fantastiska kunder, kandidater, konsulter och vårt stora nätverk för ett bra 2022. Vi på Lagotto önskar er alla en riktigt god jul – och ett gott nytt år! 

 

Lagotto fyller snart fyra år. Det har varit år fyllda av utveckling, lärande, glädje och framförallt förändring. Förra året vid denna tid skrev jag om att det inte alltid går att följa en plan och att vi hela tiden behöver anpassa oss utifrån nya förutsättningar. Detta har enbart förstärkts under det senaste året.

 

För när världen fortsätter att förändras så består den viktigaste tillgången – medarbetare som bidrar till er resa framåt. Vi är så tacksamma för att vi har fått just ert förtroende att tillsätta fantastiska medarbetare, både via executive search och interimskonsulter. Vi tackar er kunder som funnits med oss under alla de här åren, och de som tillkommit under resans gång. Vi tackar er på spännande startups, små och medelstora företag, de stora koncernerna – våra relationer och samarbeten med er är ovärderliga för oss.

 

Vårt nätverk fortsätter att växa och blir starkare för varje dag. Det är något vi är stolta över och brinner för. Att ha kontakt med spetskompetens och kunna matcha den med rätt behov är kärnan i det vi arbetar med dagligen.

Vilka förmågor och kompetenser som kommer behövas för att möjliggöra ett ständigt lärande? Vi vet att det handlar om både ledarskapet och medarbetarskapet, vi har haft denna dialog under året som gått och ni får gärna lyssna och titta på en av diskussionerna här. Vi har även ställt frågan till vårt nätverk, ni är varmt välkomna att höra av er så delar vi gärna med oss av våra insikter.

 

Vi har bjudit in till ett antal #lagottosearch – där vi tillsammans med kloka personer från vårt nätverk utforskat ämnen såsom framgångsrika team, hur man som ledare bygger framgångsrika team, teaming över gränserna och kopplingen mellan engagemang och lönsamhet. Detta kommer vi fortsätta med under 2023. Har du något ämne du skulle vilja utforska mer tillsammans med oss? Hör gärna av dig. Årets första #lagottosearch kommer att sändas från vårt kontor i Göteborg under Q1.

 

Vi ser fram emot ett 2023 där vi får fortsätta att göra det vi tycker allra mest om – att tillsätta spetskompetens på kort och lång sikt. Till dess önskar vi dig en god jul och ett gott nytt år!

 

Varma hälsningar,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetarna på Lagotto

 

 
PS. Vi lever i en tid där AI ännu mer börjar bli en del av vardagen. Till exempel frågade vi på Lagotto Chatbot GPT om fördelarna med att ta in interimskonsulter. Här kan ni läsa vad vi fick för svar.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla