Paragliders i skymning.
BLOGGINLÄGG

Lagotto Executive Search & Interim fyller 5 år!

För fem år sedan grundades Lagotto Executive Search & Interim. Vi är så stolta och glada över att få fira denna milstolpe – och tackar alla våra kunder, konsulter, kandidater, samarbetspartners och stora nätverk för en fantastisk resa.

Den 1:e februari 2019 grundades Lagotto Executive Search & Interim med visionen att utveckla världen med kompetens. Här blickar vi tillbaka på de senaste fem åren.

 

Tack för visat förtroende och många fina samarbeten

Idag, när vi blickar tillbaka på fem fantastiska år, känner vi en djup tacksamhet för den resa vi har fått möjligheten att dela med er – alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater, samarbetspartners andra personer i vårt nätverk. Under dessa fem år har vi sett tillväxt på alla fronter. Inte bara i siffror utan också i de värdefulla relationer vi har byggt upp. Varje rekrytering och konsulttillsättning har varit en möjlighet att förena ledare och specialister med framstående företag, och varje samarbete har stärkt vår övertygelse om att rätt person på rätt plats kan förändra spelplanen.

 

En av de mest inspirerande aspekterna för oss på Lagotto är möjligheten att vara en del av organisationers tillväxtresor. Att se företag växa och utvecklas, samtidigt som vi hjälper dem att hitta nyckelpersoner för att navigera i föränderliga landskap, gör oss stolta.

 

Våra kunder är hjärtat och själen i vårt arbete. Vi vill tacka er för ert förtroende till många fina samarbeten under de här fem åren. Ert engagemang och er passion är det som driver oss framåt!

En bransch i ständig förändring

Utvecklingen går snabbare än någonsin i vår bransch och vi har lagt stor vikt vid att hålla oss i framkant av trender och innovationer. Genom att investera i vår egen kunskap och ständigt utveckla våra metoder, strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa och mest effektiva rekryteringsstödet. Vi är övertygade om att vår fortsatta strävan efter kunskap och förbättring kommer att gynna både oss själva och våra kunder.

 

Kärnan i vår verksamhet

Vårt team, bestående av dedikerade och passionerade individer, är nyckeln till vår framgång. Genom hårt arbete, härlig energi och genuint engagemang har vi fått Lagotto att växa. Det kallar vi tillsammansskap.

 

Jag vill även tacka Lagottos systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering och Amendo Tech. Vi är glada över att få göra denna resa tillsammans med er och ser fram emot att fortsätta utveckla världen med kompetens tillsammans.

 

En spännande framtid väntar

Tack för fem fantastiska år. Vi är redo för nya äventyr, nya tillsättningar, fler personer i vårt nätverk, större framgångar och en ännu starkare gemenskap. Låt oss tillsammans skriva nästa kapitel i vår gemensamma resa!

 

Varma hälsningar,
Ulrika Kjellberg och team Lagotto

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla