Luftballonger flyger i luften
Aktuellt

Vi lanserar #lagottosearch

Under #lagottosearch kommer vi att, tillsammans med kunder, konsulter och andra nyfikna personer söka kunskap, insikter, nya perspektiv och lärdomar. Vi hoppas att ni vill vara med!

Startskottet har gått för #lagottosearch! Det är vårt initiativ till att, tillsammans med er och i olika former, utveckla, utmana, diskutera och analysera olika ämnen i vår omvärld.

 

– I dagens komplexa omvärld är det ingen som sitter på alla svar. Därför behöver vi vara nyfikna, öppna för att ta till oss nya idéer och perspektiv tillsammans. Under #lagottosearch kommer vi att uppmuntra till samtal och lärande i olika seminarier, workshops, runda bord-samtal och annat, säger Lotta Schibbye Fredrikson, vd på Lagotto.

 
Smygpremiären av #lagottosearch hölls på Lagottos kontor i form av en hållbarhetsfrukost med ett antal inbjudna gäster. Jonas Thulin, chef för kapitalförvaltning på Penser Bank och Filippa Bergin, hållbarhetsexpert, diskuterade tillsammans med Lotta Schibbye Fredrikson utmaningar och möjligheter när det kommer till hållbarhet i finansbranschen.

Här kan du se ett klipp från samtalet och hållbarhetsfrukosten.

 

 

Är du intresserad av att veta mer om #lagottosearch eller vill vara med nästa gång vi bjuder in? Tveka inte att höra av dig till info@lagottosearch.se

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla