Annelie Cronemyr
Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Annelie Cronemyr

”Vi måste kunna se framåt och förstå behoven. För att kunna leverera behöver vi ha rätt kompetens tillgänglig – så att vi snabbt och även proaktivt kan hjälpa våra kunder.”

Om Annelie

Annelie är i grunden marknadschef och har under de senaste 15 åren arbetat med rekrytering och interimskonsulter inom marknadsföring och kommunikation. På Lagotto arbetar Annelie med interim management och executive search, och har kund- och konsultansvar.

 

– En stor del av rollen handlar om att ha örat mot marken och omvärldsbevaka. Vi måste kunna se framåt och förstå behoven. För att kunna leverera behöver vi ha rätt kompetens tillgänglig – så att vi snabbt och även proaktivt kan hjälpa våra kunder.

 

Bakgrund

Direkt efter sina universitetsstudier fick Annelie jobb som turistchef i Söderköping. Hon hamnade sedan på SJ:s marknadsavdelning innan hon gick vidare som marknadschef på Spies när de skulle starta upp verksamhet i Sverige. Annelie har också varit försäljningschef och egen konsult inom marknadsföring innan hon själv blev rekryterare och konsultchef.

 

– Att skapa, vårda och utveckla relationer är det absolut viktigaste för mig och har alltid varit. Det har resulterat i ett stort och värdefullt nätverk och långa, återkommande samarbeten.

Styrkor

Med stor ödmjukhet, välvilja och lyhördhet är Annelie en person som skapar förtroende och tillit. Hon lägger stor vikt vid återkoppling och att ha en tydlig och transparent dialog.

 

– Jag tycker om att ge människor plats och lyfta andra. Samtidigt har jag en stark tävlingsinstinkt och får lika mycket adrenalin varje gång jag får hjälpa våra kunder. Jag vill alltid leverera mitt absolut bästa och det är det som driver mig varje dag.

 

Framåtblick

Annelie tror att interimslösningar och gig-ekonomin kommer bli allt större i Sverige. Rörligheten blir viktigare och genom att ta in tillfällig kompetens kan företagen snabbt ställa om och anpassa sig till omvärlden.

 

– Allting går så fort idag. Det är svårt att veta vad som kommer att hända om åtta månader och vilken kompetens som kommer behövas. I USA spår man att 50% av arbetsstyrkan kommer vara giggare år 2025. Jag är övertygad om att vi kommer dit också.

Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Annelie Cronemyr

070-981 67 56

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla