Lagotto Executive Search & Interim, Ulrika Kjellberg, VD
CEO & Executive Search

Ulrika Kjellberg

”Som ledare är det viktigt att du hittar ett hållbart sätt att leda och att du är en förebild för dina medarbetare! Att skapa den lyckade matchning som uppstår när företag och individ växer tillsammans är helt fantastiskt!”

Om Ulrika

Ulrika Kjellberg är en erfaren ledare som alltid är beredd att utmana det traditionella. Hon har en gedigen bakgrund inom kommunikation, marknadsföring och organisationer i förändring.

 

– Ett ämne som jag brinner för är vilka ledare och vilka kompetenser som behövs i dagens och morgondagens föränderliga och digitala samhälle. Det ställer höga krav på ledarskapet – hur du kommunicerar, sätter ihop ditt team och arbetar mot gemensamma mål. Det kräver ett transformativt ledarskap med en enorm tillit till medarbetare. Det är otroligt spännande att få arbeta med!

 

Bakgrund 

Den röda tråden i Ulrikas bakgrund har varit strävan efter att utmana det befintliga och bryta ny mark. Efter studier på Uppsala universitet var hon med och startade upp de första friskolorna i Sverige och sökte sig därefter till mediebranschen/public service. Även det var en bransch på väg in i stor förändring vilket lockade Ulrika. Hon började arbeta med ledarskap och kommunikation och har varit både kompetenschef, kommunikationschef och marknadschef. 

 

– Att vara med och bygga team i stora förändringsresor är väldigt spännande. Jag har arbetat mycket med framtidens kompetensförsörjning och att hitta oslipade diamanter. Att få personer att växa genom rätt roll och rätt förutsättningar skapar otroliga resor som chef och medarbetare. 

Styrkor

Tack vare sin långa ledarerfarenhet vet Ulrika vilka utmaningar som ställs på dagens chefer och ledare och vad som krävs för att bygga framgångsrika team. Hon utstrålar också stor nyfikenhet och engagemang.

 

– Det är genom nyfikenhet som vi utvecklas! Jag ställer frågor tills jag förstår och går in på djupet. Jag delar gärna med mig av mina egna erfarenheter och värdesätter ett nära samarbete – jag är övertygad om att vi alltid är bättre tillsammans.

 

Drivkraft

Ulrika brinner för framtidens ledarskap.

 

– Det är inte lätt att vara chef idag, både när det kommer till vad som krävs av dig som ledare och vid rekrytering av framtidens kompetens. Jag vill gärna coacha och stötta chefer i att leda i det nya föränderliga samhället och bidra till att hitta rätt kompetens. Som ledare är det viktigt att du hittar ett hållbart sätt att leda och att du är en förebild för dina medarbetare! Att skapa den lyckade matchning som uppstår när företag och individ växer tillsammans är helt fantastiskt!

 

Certifieringar

Talent-Q

CEO & Executive Search

Ulrika Kjellberg

072-539 66 03

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla