Hand håller i kristallkulor.
BLOGGINLÄGG

God jul och gott nytt år önskar Lagotto Executive Search & Interim

Lagottos VD Ulrika Kjellberg sammanfattar året som gått och sänder en jul- och nyårshälsning.

Tack alla våra fantastiska kunder, kandidater, konsulter och vårt stora nätverk för ett bra 2023. Vi på Lagotto önskar er alla en riktigt god jul – och ett gott nytt år!

 

Lagotto fyller snart fem år. Det har varit år fyllda av spännande uppdrag, utveckling, lärande samt många och långa relationer med våra underbara kunder, konsulter och kandidater.

 

Under 2023 har vi bott in oss i våra nya kontorslokaler på Sankt Eriksgatan 6 i centrala Göteborg, varifrån vi arbetar över hela region Sydväst. Dessutom har Lagotto i Stockholm flyttat in i helt nya, moderna lokaler på Gamla Brogatan 32. Varmt välkommen förbi våra kontor på en kaffe och pratstund!

 

När världen fortsätter att förändras består den viktigaste tillgången – medarbetare som bidrar till er resa framåt. Vi är så tacksamma för förtroende att tillsätta fantastiska medarbetare, både via executive search och interimskonsulter. Vi tackar alla våra kunder som funnits med oss under alla de här åren. Även de som tillkommit under resans gång. Vi tackar er på spännande startups, små och medelstora företag, de stora koncernerna – våra relationer och samarbeten med er är ovärderliga för oss.

Vårt nätverk fortsätter att växa och blir starkare för varje dag. Detta är något vi är stolta över och brinner för. Att ha kontakt med spetskompetens och kunna matcha den med rätt behov är kärnan i det vi arbetar med dagligen.

 

Vilka förmågor och kompetenser kommer behövas för att möjliggöra ett ständigt lärande? Vi vet att det handlar om både ledarskapet och medarbetarskapet. Vi har ställt frågan till vårt nätverk, ni är varmt välkomna att höra av er så delar vi gärna med oss av våra insikter.

 

Vi ser fram emot ett 2024 där vi får fortsätta göra det vi tycker allra mest om – att tillsätta spetskompetens på kort och lång sikt. Till dess önskar vi dig en god jul och ett gott nytt år!

 

Varma hälsningar,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetarna på Lagotto
 

 
I år skänker vi våra julklappspengar till Cancerfonden. Genom vår julgåva stödjer vi den livsviktiga cancerforskningen – och är med och räddar liv.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla