Banderoller i tak
Aktuellt

Lagotto inviger sitt nya kontor i Göteborg

Lagotto slår upp portarna till ett nytt kontor i Göteborg. Med vår medarbetare Martin Olofsson Carlbom i spetsen fortsätter vi att expandera vår verksamhet inom executive search och interim management.

För att möta våra kunders, konsulters och kandidaters behov expanderar nu Lagotto i region Sydväst med säte i Göteborg. Etableringen är ett naturligt steg då Lagottos systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering varit etablerat i Göteborg sedan 2010.

 

– Vårt systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering har funnits i Göteborg sedan 2010. För oss på Lagotto är det en naturlig utveckling att finnas på plats lokalt i Göteborg. Vi ser en stor potential i region Sydväst och har många befintliga kunder i regionen. Göteborgs näringsliv präglas av innovation, forskning och samverkan – vilket vi på Lagotto vill vara en del av och få tillsätta den viktiga kompetens som behövs på kort och lång sikt, säger Ulrika Kjellberg, VD på Lagotto.

 

En lyckad invigning

Den 23:e mars hade vi glädjen att bjuda in kunder, samarbetspartners och andra personer i vårt nätverk till en invigning av vårt nya kontor på Sankt Eriksgatan 6 i centrala Göteborg. Martin Olofsson Carlbom sammanfattar kvällen som lyckad.

– Det är roligt att vi fick möjligheten att fira in våra nya kontorslokaler tillsammans med alla våra fina kunder. Kvällen bjöd på många härliga dialoger, skratt, nätverkande och en mycket inspirerande föreläsning av äventyraren Emma Isgren. En av de första svenskarna att bestiga världens farligaste berg, K2 i Pakistan.

 

Ser fram emot nya samarbeten och möjligheter

Vi på Lagotto ser fram emot att genom denna satsning fortsätta växa tillsammans med er, alla våra fantastiska kunder, konsulter och kandidater, och vara en självklar aktör för kompetensbehov inom executive search och interim management.

 

Hör gärna av dig till oss så pratar vi vidare – info@lagottosearch.se. Även varmt välkommen förbi vårt kontor på Sankt Eriksgatan 6.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla