Hängbro vid skog, Lagotto Executive Search & Interim
Aktuellt

Lagotto välkomnar Ulrika Kjellberg som vd

”Lotta har varit en stor tillgång för Amendo Group. Samtidigt har jag fullt förtroende för att Ulrika tillsammans med teamet kommer fortsätta Lagottos, och hela koncernens, resa på allra bästa sätt.”

Susanne Bagger, koncern-vd på Amendo Group, informerar om kommande förändringar inom Lagotto. Lotta Schibbye Fredrikson har valt att säga upp sig och kommer sluta på Lagotto till sommaren. Hon kommer att efterträdas av Ulrika Kjellberg som går in som vd den 1 juni.

 

 

Lotta har varit avgörande för att bygga den fina grund som Lagotto har och det härliga team som finns där. Jag är helt övertygad om att det kommer att ta Lagotto långt! Samtidigt känns det väldigt tryggt och bra att Ulrika går in som vd på Lagotto. Hon har en gedigen chefs- och ledarerfarenhet sedan tidigare och har under tiden på Lagotto verkligen kommit in i verksamheten.

 

Det var ett otroligt svårt beslut att välja att lämna Lagotto. Jag tycker så mycket om våra kunder, kandidater och hela vårt team på Lagotto liksom den atmosfär och kultur som präglar hela Amendo Group. Och jag tror stenhårt på Lagottos potential på marknaden, Lagottos team kommer fortsatt att göra fantastiska insatser för våra kunder. Så det är med väldigt dubbla känslor som jag kommer att gå vidare till en ny utmaning utanför Amendo Group, säger Lotta Schibbye Fredrikson.

– Jag tycker det är väldigt tråkigt att Lotta ska sluta, men är samtidigt glad för hennes skull. Jag är också väldigt stolt och glad över att fått frågan av Susanne att gå in som vd – och tackade ja vid sittande bord! Lagotto och Amendo är verksamheter som jag verkligen tror på och brinner för. Jag ser fram emot att få leda och utveckla Lagotto tillsammans med mina fina och proffsiga kollegor, säger Ulrika Kjellberg. 

 

Jag tror att vi alla kan enas om att Lotta har varit en stor tillgång för Amendo Group. Samtidigt har jag fullt förtroende för att Ulrika tillsammans med teamet kommer fortsätta Lagottos, och hela koncernens, resa på allra bästa sätt.

 

Lotta Schibbye Fredrikson och Ulrika Kjellberg, Lagotto Executive Search & Interim

 

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar – info@lagottosearch.se

 

Bästa hälsningar,

Susanne Bagger

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla