Händer staplas på varandra inför match, laganda, Lagotto Executive Search & Interim
#lagottotalk

Tillit och trygghet bygger framgångsrika team

”Framgångsrika team bygger på tillit och trygghet, vilket tar tid. Du behöver som ledare föregå med gott exempel och visa att man inte alltid lyckas eller kan allt – och att det är okej”.

#lagottotalk är Lagottos initiativ till att tillsammans med kunder, samarbetspartners och andra kloka personer i vårt nätverk samtala om kompetens ur olika perspektiv. Vår första gäst är Maria Ziv, Group CMO på Max Burgers. Här kan du ta del av hennes erfarenheter och tankar om framgångsrika team.

 

Vi på Lagotto har alltid varit nyfikna på hur framgångsrika team fungerar. Vi träffar kunder, kandidater och konsulter – som alla ingår i team på olika sätt. Dessa team kan verkligen lyfta en verksamhet och individer, men teamen kan i vissa fall också bromsa.

 

Hur bygger man ett framgångsrikt team? Vad är ett framgångsrikt team? Vad behövs det för ledarskap i teamens olika faser? Vad innebär det att ingå i ett team?

 

Ja, detta och mycket mer kommer Lagotto att utforska under det här året. Vi kommer att dela artiklar, poddar, #lagottotalks och #lagottosearch där vi träffar kloka personer från våra nätverk som delar med sig av sina erfarenheter.

Först ut i detta spännande tema är Lagottos Annelie Cronemyr och Maria Ziv, Group CMO på MAX Burgers som samtalar kring just framgångsrika team. Maria har lång erfarenhet av att bygga team från sina olika ledarroller inom bland annat Apple, VisitSweden, Oriflame, If och nu på MAX Burgers.

 

– Framgångsrika team bygger på tillit och trygghet, vilket tar tid. Du behöver som ledare föregå med gott exempel och visa att man inte alltid lyckas, eller kan allt och att det är okej, säger Maria Ziv.

 

Här kan du ta del av hela samtalet mellan Maria Ziv och Lagottos Annelie Cronemyr.

 

 

Skulle du vilja vara med och diskutera kring hur man bygger team får du gärna höra av dig till oss på Lagotto på info@lagottosearch.se.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla