Fem händer på rad mot träbord, Lagotto Executive Search & Interim
Blogginlägg

Vikten av goda relationer

”Nyfikenhet, lyhördhet, välvilja och respekt är det som alltid har varit min väg till att utveckla relationer.”

För Lagottos Manager Annelie Cronemyr har goda relationer landat i ett stort nätverk och återkommande samarbeten. Många vet värdet av goda relationer – men hur utvecklar och upprätthåller vi en god relation? Här delar hon med sig av sina tankar.

 

 

Goda relationer är i många fall avgörande för oss människor och alltid intressant att reflektera över.

 

Vad avgör om vi utvecklar en god relation med människor vi möter både privat och i vårt arbete? Och hur utvecklar vi relationerna när vi inte kan ses?

 

Nyfikenhet, lyhördhet, välvilja och respekt är det som alltid har varit min väg till att utveckla relationer genom åren, vilket har resulterat i ett stort och värdefullt nätverk och långa, återkommande samarbeten.

Tillit är också en avgörande faktor, men tillit är inte konstant utan det behöver tas om hand, förtjänas och upprätthållas oavsett om det är en arbetsrelation eller en privat relation. 

 

Jag vill gärna dela med mig av en artikel för vidare läsning om vikten av relationer. 3 Traits of a Strong Professional Relationship är skriven av Harvard Business Review och innehåller fler tankar om vad som bygger en stark professionell relation. Mycket läsvärd!

 

Annelie Cronemyr

Manager, Lagotto Executive Search & Interim

 

 

Vi på Lagotto vet vikten av att investera i relationer. Därför arbetar vi nära våra kunder, samarbetspartners, konsulter och kandidater. Vill du bli en del av vårt nätverk är du varmt välkommen att connecta med oss. Du kan alltid även höra av dig direkt till oss på info@lagottosearch.se.
TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla