Annika Hagen Lagotto
Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Annika Hagen

“Min gedigna bakgrund har landat i ett stort och värdefullt nätverk. Rak och tydlig kommunikation är för mig nyckeln till lyckade, långsiktiga samarbeten.”

Om Annika

Annika har gedigen bakgrund inom finansbranschen. Specialiserad inom backoffice har hon erfarenhet av såväl daglig backoffice- och supportverksamhet som projektledning samt förbättrings- och effektiviseringsprocesser. På Lagotto arbetar Annika med interim management och executive search, och har både kund- och konsultansvar.

 

– Den röda tråden i min bakgrund har varit finans. Tack vare att jag har arbetat på både kund- och leverantörssidan har jag med mig gedigen erfarenhet, förståelse och värdefullt helhetsperspektiv. Jag brinner för att matcha kompetens med behov, att skapa rätt förutsättningar för såväl kund som kandidat.

 

Bakgrund

Efter avslutade studier i företagsekonomi vid Stockholms Universitet klev Annika in i rollen som aktiemäklare på Neonet Securities. Det dröjde dock inte länge förrän hon gick vidare till backoffice-avdelningen, där hon under nästan 14 års tid arbetade brett inom funktionen. Annika har därefter under karriären axlat roller som bland annat Business Analyst och Key Account Manager. 

– Min gedigna bakgrund har landat i ett stort och värdefullt nätverk. Rak och tydlig kommunikation är för mig nyckeln till lyckade, långsiktiga samarbeten.

     

Styrkor

Annikas styrka ligger i att identifiera och tolka behov.

 

– Tack vare min långa kunderfarenhet vet jag vikten av ett gediget grundarbete. Att verkligen förstå såväl kundens behov som möjligheter och utmaningar ger rätt förutsättningar för ett lyckat samarbete. Jag ställer frågor tills jag har förstått på djupet.

 

 

Drivkraft

Med stor nyfikenhet och gediget driv är Annika en person som brinner för mötet med människor, och att leverera högsta kvalitet i varje matchning.

 

 

– Att hjälpa en kandidat hitta önskad placering, och ett bolag att lösa ett behov i form av rätt kompetens är det som driver mig i mitt arbete varje dag. Jag vill alltid leverera mitt absolut bästa och strävar efter att uppnå högsta kvalitet. Jag lämnar ingenting åt slumpen. 

Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Annika Hagen

070-547 49 85

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla