Louise Helin, Lagotto Executive Search & Interim
MANAGER INTERIM MANAGEMENT & SENIOR EXECUTIVE SEARCH CONSULTANT

Louise Helin

”Den röda tråden i min bakgrund har varit kommunikation, marknadsföring och försäljning. Jag är en nyfiken och driven lagpelare som brinner för mötet med människor och att bygga relationer.”

Om Louise

Louise är i grunden marknadsekonom. Under sin gedigna karriär har hon arbetat som bland annat marknadsansvarig och projektledare, för att på senare år arbeta med rekrytering och interimskonsulter inom marknadsföring och kommunikation. På Lagotto arbetar Louise med interim management och executive search, och har såväl kund- som konsultansvar.

 

Min styrka ligger i min långa bakgrund inom kommunikation och marknadsföring. Jag är affärsorienterad, nyfiken och brinner för mötet med människor. Att matcha kompetens med behov är det jag tycker är roligast i mitt jobb.

 

Bakgrund

Louises nyfikenhet och stora driv har landat i en gedigen erfarenhet inom många olika branscher. Hon har arbetat som butikschef, varit marknadsansvarig inom resebranschen och arbetat med både inköp och ekonomi på såväl stora som små bolag. Efter en tid fick hon upp ögonen för rekryterings- och konsultbranschen.

 

Jag kände snabbt att det var helt rätt bransch för mig! Dessutom hade jag bra stöd i min bakgrund. Att ha erfarenhet från olika branscher och roller ser jag är en styrka i mötet med kunder, konsulter och kandidater.

Styrkor & drivkraft

Med stort driv och hög servicenivå, i kombination med en genuin lyhördhet och stort affärsfokus är Louise en person som sätter människan i fokus.

 

Jag brinner för att göra affärer lika mycket som jag brinner för mötet med människor. Det är så otroligt allmänbildande och rolig att träffa beställare och kandidater. Jag strävar alltid efter att leverera mitt absolut bästa och att hitta bästa möjliga lösning. Det är det som driver mig i mitt arbete varje dag.

 

Lagspelare

Louises erfarenhet av att arbeta i team har gjort henne till en lagspelare som värnar om tillsammanskapet.

 

Att arbeta i ett team där man hjälper och stöttar varandra är där jag trivs bäst. Att ha respekt för varandra och förmågan att lyssna på både sina medarbetare som kunder och kandidater tror jag är nyckeln till långsiktiga och framgångsrika relationer och samarbeten.

MANAGER INTERIM MANAGEMENT & SENIOR EXECUTIVE SEARCH CONSULTANT

Louise Helin

072-539 66 01

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla