Senior Consultant Executive Search & Interim

Petra Sedlinger

”I en omvärld i konstant förändring behöver vi hela tiden hålla oss uppdaterade och ligga i framkant. Att få möjlighet att vara en partner som förstår affären, vad som händer på marknaden, i branschen och i vår omvärld är det jag brinner för.”

 

 

Om Petra

I rollen som Senior Consultant på Lagotto arbetar Petra Sedlinger med både executive search och interim management. Med gedigen erfarenhet av rekrytering och interimslösningar inom olika branscher är Petras expertis inom området mycket värdefull.

 

– Samtidigt som jag har min bakgrund inom rekrytering och interim management är jag väldigt intresserad av utvecklingen inom talent aquisition och HR. Att få möjlighet att vara en partner som förstår affären, vad som händer på marknaden, i branschen och i vår omvärld är det jag brinner för. På så sätt kan jag få vara med och göra skillnad på riktigt inom mitt expertisområde. 

 

Bakgrund

Petra hade länge ambitionen att jobba med rekrytering. Idag, efter flera år i branschen, och med studier inom HR i ryggen, arbetar hon brett med rekrytering och interimslösningar på ledarskaps- och specialistnivå.

 

– Jag har en bred bakgrund inom rekrytering och har bland annat tillsatt roller inom marknad, kommunikation, HR, försäljning och tech. Jag har ett stort intresse för människor, människans förmågor och potential men också för affärer och att arbeta nära våra kunder, konsulter och kandidater. 

Styrkor 

Tack vare sin breda bakgrund, i kombination med en stor dos nyfikenhet, engagemang och lyhördhet, har Petra landat i en god bransch- och omvärldsförståelse. 

 

– En stor del av min roll handlar om att ha örat mot rälsen och att kunna se samt förstå nuvarande och framtida behov. Att förstå vad som händer i näringslivet och i vår omvärld är viktigt för mig. Jag vill alltid leverera mitt absolut bästa och värnar om ett nära och långsiktigt samarbete med Lagottos alla kunder.  

 

Drivkraft

Petras ihärdighet, starka vilja och gedigna branschkunskap är lätt att se.

 

– I en omvärld i konstant förändring behöver vi hela tiden hålla oss uppdaterade och ligga i framkant. Att finna kreativa lösningar och att vara till hjälp är en av mina största drivkrafter. Att arbeta inom rekryteringsbranschen är nästan alltid som ett detektivjobb. Mycket tid går åt till att searcha efter och intervjua kandidater, samtidigt som man hela tiden matchar kandidater mot kunders kravprofil. Att se ett behov förvandlas till en lyckad matchning mellan företag och individ, och att få vara en del av den resan, är dock oslagbart!

Senior Consultant Executive Search & Interim

Petra Sedlinger

072-188 69 48

Se alla
Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla