Segelbåt.
BLOGGINLÄGG

En underbar sommar önskar vi på Lagotto Executive Search & Interim

Sommaren 2024 är äntligen här och vi vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och hela vårt fina nätverk för ett händelserikt och utvecklande år – och för att ni väljer att samarbeta med oss på Lagotto.

Ett händelserikt halvår har snart passerat och runt hörnet väntar en välförtjänt ledighet. Men innan dess vill vi ta tillfället i akt att reflektera över månaderna som har gått, och vad som väntar oss framöver. Ta del av vår sommarhälsning!

 

Tack för att vi har fått förtroendet att tillsätta chefs- och specialistkompetens i så många olika företag och i så många olika roller. Tack alla ni kloka kandidater som vi har fått möjligheten att träffa i olika processer och möten, vad vi har lärt oss mycket av er! Tack alla ni konsulter som jobbar för oss ute på olika uppdrag. Ni stöttar, avlastar, bygger och utvecklar i era specialist- och ledarroller. Vilka möten, samtal och vad mycket kompetens ni besitter. Det är härligt att få matcha er med våra kunders många spännande uppdrag. Sist men inte minst, ett stort tack till alla våra befintliga och nya kunder som har valt att samarbeta med oss den här våren.

 

Med en omvärld i ständig förändring gäller det för oss alla att ha örat mot rälsen och lyssna in till samt försöka förstå vad som är på gång. Framtidens kompetenser kommer fortsätta att förändras, vilket kräver att vi håller oss uppdaterade och utvecklar våra färdigheter kontinuerligt. Att vara nyfiken, ha en lärande inställning och vara villig att investera tid och resurser i sin personliga utveckling kommer vara avgörande för att kunna möta de utmaningar som framtidens arbetsliv kommer att presentera.

Under året har vi skrivit om många aktuella ämnen. Här finner du några artiklar som du kan läsa i hängmattan i sommar:

 

Vi ser fram emot en händelserik höst, en ökad rörlighet och en hög aktivitet på marknaden. Och vi pratar gärna vidare om framtidens kompetens, kompetensutveckling, kompetensväxling och kompetenstillsättning med dig. Kompetens har aldrig varit viktigare!

 

Ha nu en skön sommar och tveka inte att höra av dig till oss på Lagotto om du behöver hjälp med ditt kompetensbehov. Vi finns tillgängliga under hela sommaren: info@lagottosearch.se.

 

Med vänliga hälsningar,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetarna på Lagotto

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla