Brygga i skymning
Blogginlägg

En underbar sommar önskar vi på Lagotto Executive Search & Interim

Sommaren 2022 är äntligen här och vi på Lagotto vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt fina nätverk för att ni väljer att samarbeta med oss på Lagotto. Här skickar vår VD Ulrika Kjellberg med en sommarhälsning – och önskar er alla en fantastisk sommar!

Vi på Lagotto vill tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt fina nätverk för ett händelserikt, utvecklande, utmanande, roligt och intensivt år. 

 

Tack för att vi har fått förtroendet av er att tillsätta chefs- och specialistkompetens i så många olika företag och i så många olika roller. Tack alla ni kandidater som vi träffat i olika processer – oj vad vi har lärt oss mycket av er. Tack alla ni konsulter som jobbar för oss ute på olika uppdrag. Ni stöttar, avlastar, bygger och utvecklar i era specialist- och/eller ledarroller. Vilka möten, vilka samtal och vad mycket kompetens ni besitter – det är härligt att få göra den matchningen. Sist men inte minst ett stort tack till alla våra befintliga och nya kunder som har valt att samarbeta med oss den här våren.

 

Blickar tillbaka på en händelserik vår

Under året har vi äntligen fått börja träffa er fysiskt på kontor och i mötesrum igen, även om mycket sker och kommer fortsätta att ske digitalt. 

 

Vi på Lagotto har under året träffat och intervjuat 1000-tals personer, tillsatt konsulter och kandidater på en mängd olika uppdrag. Våra kunder finns i en bredd av branscher och sträcker sig från start-ups och scale-ups till globala koncerner.

 

Under våren har vi genomfört två #lagottosearch där vi utforskat och diskuterat flera spännande och viktiga ämnen. Genom dessa diskussioner får vi på Lagotto kloka insikter om vad som är aktuellt och relevant i näringslivet, i ledarskapet, kring kompetensutveckling och medarbetarskapet. Hör gärna av dig till oss om du vill vara med och diskutera eller har förslag på ämnen du tycker vi bör lyfta. För ja – det gäller för oss alla att lyssna och försöka förstå vad som är på gång i vår omvärld. Här delar vi med oss av våra #lagottosearch:

 

 

Ta även gärna del av våra tidigare #lagottosearch. 

 

Ser fram emot hösten

Vi ser fram emot en händelserik höst, en ökad rörlighet och fortsatt hög aktivitet på arbetsmarknaden, organisationer och dess medarbetare i förändring och som nu hittar sin nya vardag – med en insikt om att vi kommer fortsätta att utveckla ledarskap, processer och affärer.

 

Vi pratar gärna vidare om kompetens, kompetensutveckling, kompetensväxling, kompetenstillsättning, framtidens kompetenser: kompetens har aldrig varit viktigare!

 

Ha nu en riktigt skön sommar och hör av dig till oss om vi kan hjälpa eller utmana dig.

 

Bästa hälsningar,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetare på Lagotto

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla