Fyr vid havet, Lagotto Executive Search & Interim
Blogginlägg

Glad sommar önskar vi på Lagotto Executive Search & Interim

Första halvan av 2019 har snart passerat men innan vi checkar ut och njuter av ledigheten vill vi passa på att reflektera över månaderna som gått – och vad som väntar framöver.

Ständig förändring och utveckling är oundvikligt att förhålla sig till dessa dagar. Att vara i rörelse, inte fastna i gamla mönster och upplevda sanningar är viktigare än någonsin då vi inte längre lika enkelt kan dra slutsatser om framtiden utifrån historiska fakta.

 

Lagotto har som varumärke funnits i några månader men har en lång tradition och fin verksamhet från Amendo i ryggen. Ett nytt ambitiöst och nytänkande varumärke som vill jobba nära kunderna och ligga i framkant. Den bästa föreningen av nyskapande och erfarenhet.

 

Nu stundar sommar och semester för många och vi ska alla försöka passa på att vila och återhämta oss. När förändringstakten är hög är det viktigare än någonsin att stanna upp, få tid att reflektera och kunna komma tillbaka med ny kraft efter semestern. Att stänga ner det digitala flödet, hinna läsa böcker, sitta och äta middag länge med familj och vänner, det är återhämtning.

Innan semestern börjar, för vår räkning, åker vi till Almedalen. Vi kommer vara med i en panel som handlar om giggare, hur det påverkar olika perspektiv av arbetslivet med nya anställnings- och samverkansformer. ”Från guldklockor till gig-ekonomi – hur viktig är soloprenören för framtidens näringsliv?” Kul om vi ses den 1 juli kl 15!

 

Lagotto kommer under hösten bjuda in till träffar, rundabordssamtal, inspirationsfrukostar och mycket annat. Vill du bli inbjuden? Hör av dig till oss. Vi kommer täcka in ämnen inom ledarskap, kompetensutveckling, organisering och även vissa spetsfrågor inom våra fokusområden. Mer om detta efter sommaren.

 

Några månader in i mitt nya uppdrag som vd på Lagotto kan jag konstatera att jag har ett fantastiskt team. Ett gäng som kan och vill och som har höga ambitioner, kunder som är nyfikna och öppna för nära samarbete med nya infallsvinklar på en traditionell leverans, kompetenta och drivna kandidater som vill nytt och har höga ambitioner. Nytt och roligt är härligt! 

 

Glad sommar önskar vi på Lagotto!

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla