Färgglada snäckskal.
BLOGGINLÄGG

Lagotto Executive Search & Interim önskar dig en underbar sommar!

Sommaren 2023 närmar sig och vi på Lagotto vill passa på att tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt fina nätverk för att ni väljer att samarbeta med oss. Här skickar vår VD Ulrika Kjellberg med en sommarhälsning – och önskar er alla en fantastisk sommar!

Snart är det midsommar och vi på Lagotto vill tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och hela vårt fina nätverk för ett händelserikt, utvecklande, utmanande, roligt och intensivt år.

 

Tack för att vi fått förtroendet av er att tillsätta chefs- och specialistkompetens i så många olika företag och i så många olika roller. Tack alla ni kloka kandidater som vi har träffat i olika processer, vad vi har lärt oss mycket av er! Tack alla ni konsulter som jobbar för oss ute på olika uppdrag. Ni stöttar, avlastar, bygger och utvecklar i era specialist- och ledarroller. Vilka möten, vilka samtal, och vad mycket kompetens ni besitter, det är härligt att få göra den matchningen. Sist men inte minst ett stort tack till alla våra befintliga och nya kunder som har valt att samarbeta med oss den här våren.

 

Vi inledde året med att inviga Lagottos nya kontor i Göteborg, där vi har haft förmånen att tillsätta kompetens hos såväl befintliga som nya kunder i hela region Sydväst. Varmt välkommen förbi vårt kontor på Sankt Eriksgatan 6 för en kaffe och pratstund med vår medarbetare Martin Olofsson Carlbom.

 

Vi på Lagotto har under året träffat och intervjuat 1000-tals personer, tillsatt konsulter och kandidater på en mängd olika uppdrag. Våra kunder finns i en bredd av branscher och sträcker sig från startups och scaleups till globala koncerner. Vi har genomfört #lagottosearch-webinar där vi utforskat och diskuterat viktiga och intressanta ämnen: Behålla är det nya attrahera, Driver engagemang lönsamhet?, Bygger teamet ledaren eller bygger ledaren teamet? och Ger starkt employer brand ökad lönsamhet?

Ta gärna del av alla våra #lagottosearch-webinar.

 

För ja – det gäller för oss alla att lyssna och försöka förstå vad som är på gång i vår omvärld. Framtidens kompetenser kommer att vara ständigt föränderliga, och det kommer att krävas att vi håller oss uppdaterade och utvecklar våra färdigheter kontinuerligt. Att vara nyfiken, ha en lärande inställning och vara villig att investera tid och resurser i sin personliga utveckling kommer vara avgörande för att kunna möta de utmaningar som framtidens arbetsliv kommer att presentera.

 

Vi ser fram emot en händelserik höst, en ökad rörlighet och hög aktivitet på marknaden, organisationer och dess medarbetare i förändring. Vi inleder hösten med att flytta till nya kontorslokaler på Gamla Brogatan i Stockholm där vi ser fram emot att tillsammans med våra systerbolag Amendo Bemanning & Rekrytering och Amendo Tech fortsätta vår tillväxtresa. Mer information kommer efter sommaren.

 

Vi pratar gärna vidare om kompetens, kompetensutveckling, kompetensväxling, kompetenstillsättning, framtidens kompetenser – kompetens har aldrig varit viktigare! Hör av dig till oss om vi kan hjälpa dig, eller utmana dig.

 

Med önskan om en skön sommar,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetare på Lagotto

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla