Människor åker karusell i luften, Lagotto Executive Search & Interim
Blogginlägg

Välkommen hösten 2020!

Tillsammans med våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt stora nätverk ser vi fram emot att fortsätta bygga och utveckla Lagotto och tillsammans utforska världen. 

Välkommen tillbaka efter semestern! Vi hoppas att du har haft ett par avkopplande, reflekterande och soliga lediga veckor. Nu står hösten framför dörren och vi på Lagotto ser fram emot ett nytt och händelserikt halvår.

 

Nu är vi tillbaka till en spännande (om än annorlunda) höst. Vi på Lagotto är ödmjukt tacksamma för de rekryteringsuppdrag och interimsuppdrag vi får in – från både befintliga och nya kunder. Tack!

 

Vi träffar dagligen kandidater som vill anta nya utmaningar och gå vidare, eller tvingats lämna sina uppdrag på grund av Covid-19, och därför söker nytt jobb. Vår kandidatbank har aldrig varit större.

Hur ser det ut hos er i höst? Vilka utmaningar och möjligheter står ni inför? Hur tänker ni kring rekrytering och kommande kompetensbehov, hur behåller och attraherar ni talanger? Hör av dig till oss på Lagotto så pratar vi gärna vidare!

 

Vi vill passa på att tipsa om en intressant artikel från HBR. Give your workers the latitud to learn on the job handlar om vikten av kontinuerligt lärande och kompetensutveckling – tillsammans i det dagliga arbetet.

 

Med vänliga hälsningar,

Lagotto Executive Search & Interim

 

 

Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk? Oavsett om du söker interimsuppdrag som egen konsult eller fasta positioner hjälper vi dig att ta nästa steg. Connecta med oss på vår karriärsida.  
TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla