Staplade, röda tärning på ett bord utomhus, välkommen hösten 2021, Lagotto
Blogginlägg

Välkommen hösten 2021!

Tillsammans med våra  fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt stora nätverk ser vi fram emot att fortsätta  tillsätta kompetens på chefs- och specialistnivå. 

Marknaden bubblar, vi upplever en större rörlighet och en större efterfrågan än förra året – nu är hösten 2021 verkligen igång!

 

Vi har under de senaste veckorna märkt en allt större efterfrågan av att få hjälp med rekryteringar och att få hjälp med att tillsätta interimskonsulter med specialistkompetenser. Till skillnad mot förra hösten märker vi även att våra kandidater är mer benägna att byta jobb, att anta nya utmaningar och att gå vidare i arbetslivet. Vår kandidatbank har aldrig varit större. 

 

Hur ser det ut hos er i höst? Vilka utmaningar och möjligheter står ni inför?  Hur tänker ni kring rekrytering och kommande kompetensbehov, hur behåller och attraherar ni nyckelkompetenser?  Hör av dig till oss på Lagotto så pratar vidare.

Vi har flera erfarna interimskonsulter som är tillgängliga inom kort, som till exempel denna spännande konsult:

 

En erfaren kommunikations- och marknadschef med hög kompetens finns nu tillgänglig i vårt interimsnätverk. Vår konsult behärskar till exempel: varumärkesbyggande, marknadsföring, intern och extern kommunikation, IR, PR och PA. Hen har arbetat i ledande positioner på större företag och organisationer inom ett flertal branscher med såväl operativt som strategiskt ansvar.

 

Vi kan även erbjuda tillgängliga konsulter inom exempelvis HR, ekonomi och kommunikation. 

 

Med vänliga hälsningar och önskan om en fin höst,
Ulrika och teamet på Lagotto Executive Search & Interim 

 

 

Är du intresserad av att bli en del av vårt nätverk? Oavsett om du söker interimsuppdrag som egen konsult eller en tillsvidareroll hjälper vi dig att ta nästa steg. Connecta med oss på vår  karriärsida.   

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla