Bilväg i solnedgång, Lagotto Executive Search & Interim
Aktuellt

Vi breddar vårt erbjudande mot kommunikation & HR

På Lagotto gör vi nu en stor satsning och breddar vårt erbjudande mot marknad, kommunikation och HR. Det gör vi genom att anställa kommunikationsproffs som har lång erfarenhet inom området.

Lagotto gör en stor satsning och breddar nu erbjudandet inom marknad, kommunikation och HR. Det innebär att vi med stor trygghet och rätt nätverk kommer kunna hjälpa kunder med framtidens kompetens även inom marknadsföring och HR.

 

 

För att kunna förse våra kunder med den absolut vassaste kompetensen inom kommunikation, marknadsföring och HR behöver vi ha medarbetare internt som verkligen vet vad som krävs av morgondagens HR- och marknadschefer. Därför är vi stolta över att välkomna nya kollegor som alla har lång och gedigen erfarenhet från såväl marknad och kommunikation som HR.

 

– Det känns fantastiskt roligt att få förstärka vårt team med seniora kommunikationsmedarbetare. De har med sig både kunskap, erfarenhet och nätverk som kommer komma våra kunder och kandidater till gagn, säger en av Lagottos medarbetare.

Ett naturligt steg i tillväxtresan

Annelie Cronemyr har lång erfarenhet som marknadschef och har under de senaste 15 åren arbetat med rekrytering och interimslösningar inom marknad och kommunikationUlrika Kjellberg har lång erfarenhet inom ledarskap, kompetensutveckling och kommunikation, bland annat som marknadschef och kompetenschef på Sveriges utbildningsradio, UR.

 

Att bredda erbjudandet mot tjänster inom marknad, kommunikation och HR är ett naturligt steg i Lagottos tillväxtresa och för att kunna bemöta våra kunders kompetensbehov.

 

– Vi är i en stark tillväxtfas och vidareutvecklar vårt erbjudande genom denna satsning, säger en av Lagottos medarbetare.

 

Annelie Cronemyr arbetar med interim management och Ulrika Kjellberg arbetar med rekrytering och executive search

 

 
Nyfiken på oss andra som arbetar här? Här hittar du alla medarbetare på Lagotto.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla