Conny Fast, Max Burgers
Kundcase

MAX Burgers

När plötsliga behov uppstår är det viktigt att snabbt få rätt specialistkompetens på plats. För MAX Burgers blev interim management lösningen när den kreativa inhouseavdelningen omgående behövde stärkas upp med viktig nyckelkompetens.

MAX Burgers

Att bygga framgångsrika och hållbara team

”Lagotto har en genuin förståelse för vad jag som kund är ute efter. Det finns en öppen dialog, transparens och nära relation vilket har skapat en trygghet.”

 

Conny Fast, Head of MAX Creative Studio, MAX Burgers

 

Conny Fast är Head of MAX Creative Studio på MAX Burgers, Sveriges äldsta hamburgerkedja. I rollen axlar han ansvar för den kreativa inhouseavdelningen och säkerställer, tillsammans med avdelningen, att produktionen och slutleveransen av allt marknadsföringsmaterial håller högsta kvalitet. Något som kräver ett gediget team med rätt kompetens, dynamik och kemi.

 

Byggde upp ett nytt team från grunden

Connys första kontakt med Lagotto var när han själv rekryterades till rollen som Head of MAX Creative Studio. Därför var det för honom självklart att vända sig till Lagotto när han stod inför att bygga upp en helt ny inhouseavdelning. 
 
– Avdelningen stod inför en omorganisation och jag behövde bygga upp ett helt nytt team från grunden. Samtidigt som jag rekryterade flertalet positioner uppstod behovet av att snabbt ta in spetskompetens som kunde axla rollen som grafisk formgivare. Jag vände mig till Lagotto som presenterade en interimslösning.
 
Processen gick snabbt och smidigt, och inom kort var en interimskonsult på plats som kunde stärka upp teamet.
 
– Det gick väldigt snabbt för konsulten att sätta sig in i uppdraget och teamet. Hon levererade från dag ett, var förväntansfull på att köra igång och hade den kompetens som behövdes för att accelerera redan från start.

Kompetens och gruppdynamik viktigt för att bygga framgångsrika team

 
Conny investerar mycket tid i att bygga välfungerande och hållbara team.

 

– Vi har högt uppsatta mål och en vision om att bli Nordens bästa och mest attraktiva inhousebyrå. Vi ansvarar för många olika projekt där vi ska möta höga förväntningar och många olika behov och då är det viktigt med en bra dynamik inom gruppen. Förutom rätt kompetens lägger jag stor vikt vid att hitta personer som matchar med våra värderingar. Vi är en värderingsstyrd organisation och det ska genomsyra hela verksamheten.
 
– För mig är det viktigt med en bra kemi, både med mig som ledare och mellan medarbetarna. De kandidater jag har träffat via Lagotto har verkligen matchat dessa förväntningar.

 

Nära samarbete och genuint engagemang

– Med Lagotto har jag kunnat ha en transparent och öppen dialog. Genom samtliga processer har det varit ett proffsigt bemötande och jag har känt en trygghet i att kunna vara tydlig i mina önskemål.

 

Minst lika viktigt är en nära relation och förståelse för behovet.

 

Annelie Cronemyr och Ulrika Kjellberg är teamet som har hjälpt mig att bygga upp min avdelning. Vår nära relation, deras förståelse för mitt behov och vad för kompetens jag söker har landat i många fina samarbeten.
 
Max Burgers logotyp

Mer om Max Burgers:
www.max.se 

Manager Interim Management & Senior Executive Search Consultant

Annelie Cronemyr

070-981 67 56

CEO & Executive Search

Ulrika Kjellberg

072-539 66 03

Se alla
VILL DU VETA MER OM

VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG?

Upptäck våra

kund- och konsultcase

Se alla