Två personer är ute och går på snötäckt mark, Lagotto Executive Search & Interim
Blogginlägg

God jul och gott nytt år önskar vi på Lagotto

Tack alla våra fantastiska kunder, kandidater, konsulter och vårt fina nätverk för ett bra 2021 tillsammans. Här skickar Lagottos VD Ulrika Kjellberg med en julhälsning – och önskar dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

2021 närmar sig sitt slut. Nu är det tid att se tillbaka, lära av det som varit och planera för nästa år.

 

2021 har varit ett händelserikt år. Vi har märkt av en hög aktivitet och en allt starkare marknad, vilket vi tycker är roligt att se! Vi har fortsatt att lära om och utveckla verksamheten. Kanske det mest uppenbara är att det inte alltid går att följa en plan och att vi hela tiden behöver anpassa oss och ställa om utifrån de nya förutsättningar som finns omkring oss. Just den förmågan – att kunna ställa om och anpassa sig (AQ, Adaptability Quotient) – är något som många av våra kunder värdesätter högt när vi tillsammans ska rekrytera nya medarbetare eller tillsätta konsulter.

 

Tack för förtroendet

Vi är tacksamma för att vi har fått ert förtroende att tillsätta våra fantastiska interimskonsulter i chefs- och specialistroller i en mängd olika branscher – i små, medelstora och stora bolag, start-ups, scale-ups och etablerade koncerner. 

 

Vi har fått förtroendet att rekrytera er viktigaste tillgång – nya medarbetare i form av chefer, ledare och specialister som ska vara med och bidra till utveckling på er resa framöver. Detta har vi gjort tillsammans med såväl befintliga som nya kunder – 2021 har landat i många nya relationer och samarbeten.

 

Vi har dessutom träffat och intervjuat flera hundra kandidater och konsulter som hör av sig till oss och är redo att ta nästa steg i sin karriär. Vårt nätverk fortsätter att växa varje dag!

 

Vi har under året digitaliserat och automatiserat större delen av våra processer kopplat till både rekrytering och interim management.

Vi har intensifierat vårt samarbete med AlvaLabs för att garantera bästa möjliga testresultat på stora mängder kandidater och konsulter. Vi har erbjudit nya sätt att tillsätta kompetens till våra kunder – vi jobbar med Competence as a Service och Search as a Service. Hör gärna av dig till oss på Lagotto om du vill veta mer om vår nya tjänster.

 

#lagottosearch

Vi har bjudit in till ett flertal #lagottosearch-webinars där vi tillsammans med kloka personer från vårt nätverk har utforskat frågan om teamens betydelse: hur man som ledare bygger framgångsrika team, teaming över gränserna, huruvida det är teamet som bygger ledaren eller ledaren som bygger teamet och kopplingen mellan engagemang och lönsamhet. Detta kommer vi fortsätta med under 2022. Har du något ämne du skulle vilja utforska mer tillsammans med oss? Hör gärna av dig! 

 

Socialt engagemang

Vi på Lagotto vill vara med och göra skillnad utifrån de kompetenser och erfarenheter vi har. Därför är vi en stolt samarbetspartner till My Dream Now, och samtliga medarbetare på Lagotto är digitala coacher. My Dream Now erbjuder ett konkret program för inspirerande möten mellan elever och arbetsliv. Visionen är att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar.

 

Vi ser fram emot ett 2022 där vi får fortsätta att göra det vi tycker allra mest om – tillsätta spetskompetens på kort och lång sikt. Till dess önskar vi dig en god jul och ett gott nytt år! 

 

Varma hälsningar från,
Ulrika Kjellberg och alla medarbetare på Lagotto

 

 

Missa inte att följa Lagotto på Linkedin, Facebook och Instagram för uppdateringar om oss och vår bransch.
TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla