Hand håller i kula med julgran, Lagotto Executive Search & Interim
Blogginlägg

God jul önskar vi på Lagotto

Tack alla våra fantastiska kunder, kandidater, konsulter och vårt stora nätverk för ett händelserikt och annorlunda 2020. Här skickar Lagottos vd Ulrika Kjellberg med en liten julhälsning – och önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

2020 börjar lida mot sitt slut och ett nytt år väntar runt hörnet. Men innan vi välkomnar både julledighet och det nya året vill vi på Lagotto blicka tillbaka på vårt 2020 som gått – och dela med oss av vad som väntar 2021.

 

Trots att ingenting riktigt blev som vi hade tänkt oss under 2020 så finns det väldigt mycket vi kan glädjas åt och vara tacksamma över!

 

Vi har fått förtroendet att rekrytera er viktigaste tillgång – nya medarbetare i form av chefer, ledare och specialister som ska vara med och bidra till utveckling på er resa framöver. Detta har vi gjort tillsammans med kunder vi jobbat med i många år, och med nya kunder, som hört talat om oss på Lagotto, hört av sig, och detta har blivit början på nya relationer och samarbeten!

 

Vi är tacksamma för att vi har fått ert förtroende att tillsätta våra fantastiska konsulter i chefs- och specialistroller i en stor mängd branscher, i små, medelstora och stora bolag, start-ups, upscale och etablerade jättar.

 

Vi har träffat och intervjuat flera hundra kandidater och konsulter som är redo att ta nästa steg, de finns och väljer att stanna kvar i vårt stora nätverk. 

Vi har under året sett över och förbättrat våra processer kopplat till både rekrytering och interim management – allt sker digitalt, där vi vill och behöver jobba digitalt. Vi har intensifierat vårt samarbete med AlvaLabs för att garantera bästa möjliga testresultat på stora mängder kandidater och konsulter.

 

Vi har bjudit in till ett antal #lagottosearch – där vi tillsammans med kloka personer från vårt nätverk utforskat ämnen såsom framtidens kompetenser, upskill och reskill, insurtech och HR-tech. Detta kommer vi fortsätta med under 2021. Har du något ämne du skulle vilja utforska mer tillsammans med oss? Hör gärna av dig! 

 

Vi ser fram emot ett 2021 där vi får fortsätta att göra det vi tycker allra mest om – tillsätta spetskompetens på kort och lång sikt.

 

Till dess önskar vi dig en god jul och ett gott nytt år!

 

Varma hälsningar från,
Ulrika och alla medarbetare på Lagotto

 

 

Missa inte att följa Lagotto på Linkedin, Facebook och Instagram för uppdateringar om oss och vår bransch.

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla