Glad sommar önskar Lagotto
Blogginlägg

Vi på Lagotto önskar dig en underbar sommar!

Sommaren 2021 närmar sig och vi vill passa på att tacka alla våra  fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt fina nätverk för att ni  väljer att samarbeta med oss på Lagotto. Här  skickar vår vd Ulrika Kjellberg med en liten sommarhälsning – och önskar er alla en underbar sommar! 

Snart är det midsommar och vi på Lagotto vill tacka alla våra fantastiska kunder, konsulter, kandidater och vårt fina nätverk för ett händelserikt, utvecklande, utmanande, roligt och intensivt år. 

 

Tack för att vi på Lagotto har fått förtroendet att tillsätta chefs- och specialistkompetens i så många olika företag och i så många olika roller.  Tack alla ni kandidater som vi träffat i olika processer, nästan uteslutande digitala. Vilka möten, vilka samtal och vad mycket kompetens och vilja till utveckling ni besitter. Det är härligt att få göra den matchningen.  Sist men inte minst ett stort tack till alla våra befintliga och nya kunder som har valt att samarbeta med oss den här  våren. Tack! 

 

Det har varit ett år där vi på alla sätt fått utmana och utveckla vårt sätt att jobba.

 

Under året som varit har vi på Lagotto träffat och intervjuat 1000-tals personer, tillsatt konsulter och kandidater på en mängd olika uppdrag. Våra kunder finns i en bredd av branscher och sträcker sig från start-ups till scale-ups till globala koncerner. 

 

Vi har genomfört fyra #lagottosearch där vi utforskat och diskuterat kring ämnen som HR-tech, Insurtech, Framgångsrika team och Teaming över gränserna. Genom dessa diskussioner får vi på Lagotto kloka insikter om vad som är aktuellt och relevant i näringslivet, i ledarskapet, kring kompetensutveckling och medarbetarskapet.

Hör gärna av dig till oss om du vill vara med och diskutera eller har förslag på ett ämne som du tycker att vi ska lyfta. För ja, det gäller för oss alla att lyssna och försöka förstå vad som är på gång i vår omvärld. Här delar vi med oss av våra #lagottosearch och #lagottotalks:

 

 

Vi ser fram emot en händelserik höst med hybridkontorens intåg, en ökad rörlighet och hög aktivitet på arbetsmarknaden, organisationer och dess medarbetare i förändring och som nu hittar sin nya vardag- med en insikt om att vi kommer fortsätta att utveckla ledarskap, processer och affärer. 

 

Vi pratar gärna vidare om kompetens, kompetensutveckling, kompetensväxling, kompetenstillsättning, framtidens kompetenser. Kompetens har aldrig varit viktigare! Ha nu en riktigt skön sommar och hör av dig till oss om vi kan hjälpa dig, eller utmana dig. 

 

Varma hälsningar,
Ulrika Kjellberg och medarbetarna på Lagotto Executive Search & Interim

TA DEL AV VÅRA

ARTIKLAR

Se alla